Onze Sponsors

Klik op het logo om naar de website van onze sponsor te gaan.


LBS

LBS helpt Moose Patrol met het design van de auto. Niet alleen verzorgt LBS het ontwerpen hiervan, maar ook de productie en het aanbrengen van de stickers. Complete ontzorging en perfecte kwaliteit, LBS regelt het voor Moose Patrol en voor al zijn klanten!


Belle Hair

Belle Hair uit Hardenberg (0523 - 268450) is nu al voor het vierde opeenvolgende jaar sponsor. Ieder jaar weer komt er een mooie donatie van Bianc en de dames van haar kapsalon.


Pro Merchandise

Merchandise van Pro-merchandise.nl, de one-stop-shop voor al uw custom made promotiemateriaal. PRO Merchandise heeft ons geholpen met het ontwerp en de productie van de BEAT DRAVET armbandjes!


JDHICT

Voor het 2e opeenvolgende jaar is JDHICT van de partij. JDHICT is een eenmansbedrijf met ruim 15 jaar ervaring in IT dienstverlening. Met een breed georiënteerde blik, kennis van diverse platformen en systemen, met een specialisatie naar netwerken.

Jonkman Auto's

Ook dit jaar weer sponsort Jonkman Auto's ons. Jonkman Auto’s is een autobedrijf dat gespecialiseerd is in voornamelijk exclusieve automobielen. Door een uitgebreid inkoopnetwerk is het mogelijk om met zeer scherpe prijzen te werken. Vandaar dat er veel geleverd wordt aan wederverkopers , maar ook aan prijsbewuste particulieren.


WinWinICT

Net als overig jaar is ook WINWINICT weer sponsor. Heeft u behoefte aan tijdelijke versterking van uw ICT team, het opzetten van een ICT project of gewoon een tijdelijk backfill, dan kan WinWinICT u wellicht van dienst zijn.Dirndl Patrol @ DiscoveryRun 2017 Andere teams
LBS

Belle Hair

Pro Merchandise

JDHICT

Jonkman Auto's

WinWinICT

We hebben nog volop plek voor meer sponsors! Hier op de site en op onze auto, het volledige sponsorbedrag gaat naar Stichting Dravet Syndroom NL/VL.

Copyright Dirndl Patrol (Edwin & Marcel)