Home

   Dravet

   Dravet Kids

   Tips

   Links

   Gastenboek

   Contact

 

 

Het nieuwste bericht in het gastenboek:

 


Maart 2011, nieuw initiatief van het Nationaal Epilepsie Fonds:

Update december 2010: een geweldige brochure gemaakt door het team van EpilepsiePlus (met medewerking van ouders en specialisten) is te vinden op hun site: klik hier om naar deze pagina te gaan!

Deze site is gemaakt door de ouders en vrienden van Jake Wiesenfeld, een Dravet-ventje.

De informatie die u hier vindt is dus niet officieel van epileptische instellingen of artsen. Vanwege het feit, dat er weinig informatie op het internet te vinden is over dit zeldzame syndroom, hebben wij gemeend hier een website voor te moeten ontwikkelen.

Deze website bevat voornamelijk een verzameling van de op het web aanwezige informatie en ervaringsverhalen. Mocht u ouder zijn van een Dravet-kind en uw ervaring of kennis met ons willen delen, mail ons dan. Tevens verzoeken wij vriendelijk deskundigen ook te reageren; als er meer informatie makkelijk te vinden is voor ouders met een (mogelijk) Dravet-kind, hoeven ze hier in ieder geval geen tijd te besteden aan het zoeken.

Wij hopen dat deze site een "vergaarbak" wordt met veel nuttige informatie en tips voor ouders die al genoeg onduidelijkheid krijgen, op het moment dat de diagnose gesteld is.

 

Om snel de gewenste informatie te vinden, kunt u zoeken op deze site:


powered by FreeFind

 


Copyright 2004 - 2010. All rights reserved.